Kanapki z pastą jajeczną i sałatką z...
Komentarze: 0
Składniki
Kromka chleba żytniego pełnoziarnistego 8 sztuk
Flora Light 2 łyżeczki
Jajko 4 sztuki
Szczypiorek 2 łyżeczki
Musztarda 2 łyżeczki
Jogurt naturalny 4 łyżeczki
Kiłki rzodkiewki 2 garści
Pomidor malinowy 4 sztuki
Ogórek 4 sztuki
Papryka 1 sztuka
Rzodkiewka 8 sztuk
Naturalnie Smaczne sos sałatkowy Włoski z suszonymi pomidorami
Przygotowanie
Jajko ugotuj na twardo, ostudź, obierz i posiekaj w drobną kosteczkę. Dodaj posiekany szczypiorek, musztardę oraz jogurt, dokładnie wymieszaj.Pieczywo posmaruj Florą Light, a następnie pastą jajeczną. Udekoruj kiełkami.Warzywa umyj, osusz i pokrój w drobną kosteczkę, dodaj sos sałatkowy i dokładnie wymieszaj. Kanapki z pastą jajeczną podawaj z sałatką.
Dodaj komentarz